HOROSKOP ZA SRIJEDU, 17. LISTOPADA Neovisnost i sloboda

Prazan hod imamo do 09.35 nakon čega  Mjesec ulazi u inventivnog i nepredvidljivog Vodenjaka. S ovim položajem Mjeseca naše misli će tražiti inovacije i neobične ideje. Trenutno smo manje zainteresirani za osobna pitanja i više privučeni mislima o stanju čovječanstva kao cjelini.

Osobna neovisnost ovu srijedu je jako važna.

Možda ćemo se osjećati malo otuđeno u svom okruženju, a u poslijepodnevnim satima možemo naići na probleme u osobnim odnosima.

S retrogradnom Venerom u Škorpionu  malo je vjerojatno da smo raspoloženi za kompromis. Konflikti mogu doći između potrebe za emocionalnom slobodom i intimnošću.

Tijekom dana nemamo prazan hod Mjeseca.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com