HOROSKOP ZA PETAK, 19. LISTOPAD Maštoviti dan

Harmoničan aspekt Merkura i Neptuna donijet će nam zanimljivo prijepodne. Najbitnije je to da obratite pozornost kako koristimo svoje misli. Nemojmo se previše vezati za svoje misli i budimo oprezni kako koristimo svoje riječi.  Nesporazumi se mogu lako dogoditi, jer Neptun često sugerira da stvari nisu onakve kako izgledaju.  Ako čujete nešto previše dobro da bi bilo istinito, nemojte uzimati za ozbiljno. Idealno bi bilo kad bi ovaj aspekt Merkura i Neptuna iskoristiti za maštu, kreativnost, pisanje.

U poslijepodnevnim satima imamo još jedan aspekt Merkura i to s Marsom. Ovaj dodir planeta bit će dosta napet i izazovan pa može doći do verbalnog gnjeva ili agresije. Mogli bi smo se lako naći u neslaganju s drugima, najvjerojatnije zato što ćemo komunicirati nestrpljivo i neučinkovito.

Moguće da će snažna mašta ili nedostatak jasnoće donijeti poteškoće danas.

Prazan hod imamo o 14.27 do 22.20 nakon čega će Mjesec ući u znak Ribe i donijet nam vikend pun idealizma i maštovitosti.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com