HOROSKOP ZA UTORAK, 23. LISTOPADA Počinje sezona Škorpiona

Sunce će danas oko podneva napustit diplomatsku Vagu i  ulazi u dubokog, emocionalnog Škorpiona gdje će biti sve do 22. studenog.  Škorpion je znak promjene i transformacije koje nas mogu dovesti do unutarnje snage. Već su tu Venera, Merkur i Jupiter, i sad kad uđe i Sunce postat ćemo svjesni točno što trebamo promijeniti u svom životu, tako da postanemo jači i bolji. Trenutno će Škorpion od nas tražiti da pogledamo ispod površine i otkrijemo ono što smo čuvali  skriveno i tajnovito u našim životima.

Kasno navečer Sunce će biti u napetom aspektu s Uranom što nam može donijeti tjeskobu ili uzbuđenje. Ako znate svoj natalni horoskop pogledajte u kojoj kući vam se nalaze znakovi Škorpiona i Bika da bolje shvatite ovu energiju. Sunce sja svjetlo i donosi toplinu nečemu neočekivanom. Iznenadni događaji, osobito kroz naše odnose danas mogu biti aktualni.  Ovo je buntovna i osjetljiva energija, pogotovo ako se osjećamo trenutno ograničenima.

Prazan hod Mjeseca imamo od utorka, 23. listopada u 20.17 do srijede, 24. listopada u 16.33

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com