HOROSKOP ZA SRIJEDU, 24. LISTOPADA Puni Mjesec u Biku

Današnji dan donosi nam puni Mjesec u Biku u konjukciji s Uranom. Mjesec i Uran su na prvim stupnjevima Bika, a Sunce na prvim stupnjevima Škorpiona. Vladar ovog punog Mjeseca je retrogradna Venera koja se približava Suncu, pa možemo reći da se nešto sprema, nešto je u izradi.

Pun Mjesec će uključiti i Mjesečeve čvorove, naše točke sudbine. Ove točke su kritične za vrijeme pomrčine i odluke koje napravimo za vrijeme ovog punog Mjeseca će imati snage da se realiziraju. Otvorimo svoje srce novim mogućnostima i krenimo s promjenama. Trenutno imamo i pomoć zvijezda da uspijemo.

Budući su Bik i Škorpion fiksni znakovi koji se odupiru promjenama, a Uran planet promjene  i iznenađenja, trenutno morate biti spremni na iznenađenja, dobra ili loša, jer nešto se mora mijenjati. Možda trenutno nećemo znati točno što, ali osjećaj potrebe za promjenom će biti naglašen.

Prijateljski aspekt između Venere i Saturna u popodnevnim satima pruža nam mogućnost  stabilizacije intenzivnih emocijama od proteklih nekoliko tjedana. Potražite priliku za pokazati ljubav.

Prazan hod Mjeseca imamo do 16.33, nakon čega će Mjesec ući u znak Bika. Posvetite se okusima, otiđite na večeru ili skuhajte ukusnu večeru, otvorite se svojim osjetilima.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com