HOROSKOP ZA PETAK, 26. LISTOPADA Počinje novi ciklus Sunca i Venere

Lijepi aspekt Venere i Sunca u popodnevnim satima obilježit će ovaj petak. Sada počinje novi ciklus Sunca i Venere. Ovo je najznačajniji dan retrogradne Venere jer će se ona sada preobraziti iz večernje u jutarnju zvijezdu. Venera sada dobiva jasnoću i sije sjeme za svoje devetnaestomjesečno putovanje.

Obratite pozornost na ono što se danas oko vas događa jer ovo je prekretnica.

Odnosi su u fokusu  s naglaskom na pitanja vezana uz prošlost zbog retrogradne Venere. Imat ćemo motivaciju postići ravnotežu  u našim odnosima i okruženju.

Ovo je vrijeme kada moramo definirati ono što želimo i trebamo, osobito iz odnosa, ali i vezano uz materijalne ciljeve i poslove.

Ljubav, ljepota, vrijednost, novac i resursi su aktualni i vrijeme je da se bavimo s njima. Uključivanje nekog s autoritetom koji može posredovati, pomoći u sporu je još jedna mogućnost koja nam se trenutno pruža.

Pokažimo ljubav, trošimo novac na ono što stvarno cijenimo, bavimo se onim u čemu uživamo i budimo ljubazni.

Prazan hod imamo od 16.48 do 21.40 nakon čega će Mjesec ući u znak Blizanca. Vikend je najbolje provesti s prijateljima u druženju. Nije vrijeme da večer provodimo sami.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com